Informatie

Een catering van La Mia Cucina

La Mia Cucina is ontstaan uit een simpele gedachte; met passie voor goed eten van iedere catering een smaakbelevenis maken. Een catering van La Mia Cucina betekent een totaalervaring waarbij aan alle details wordt gedacht. Allereerst het in overleg samenstellen van een catering, om vervolgens de heerlijkste verse ingrediënten te selecteren, deze daarna op een professionele manier te verwerken, en tot slot op een stijlvolle manier het geheel te presenteren.

Ontbijt & Lunch
Catering lunch hapjes wijchen lunches ontbijt

Een van onze kwaliteiten is het verzorgen van een uitgebreid ontbijt of complete lunch voor groepen. Onze catering voor ontbijt en lunch kan volledig naar eigen

smaak worden bereid. Denk hierbij aan verse belegde broodjes, luxe sandwiches, huisgemaakte soepen, en salades, of een combinatie van eerdergenoemden. Deze worden op mooie schalen in de omgeving van Wijchen gratis bij u thuisbezorgd of op bedrijfslocatie geleverd.

Een lunch catering waarbij voor u alle zorgen uit handen worden genomen is de perfecte oplossing om een goede indruk te maken bij bijvoorbeeld een vergadering.

Specialiteiten

Naast onze caterings voor ontbijt en lunch hebben we ook een aantal specialiteiten. Wilt u hapjes bestellen voor uw (bedrijfs)feest, opening, trouwerij, kerstborrel of een andere gelegenheid? Of voor uw verjaardag gezellig met familie en vrienden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want alle hapjes van La Mia Cucina worden ambachtelijk en met veel liefde bereid speciaal voor u. Een stijlvolle presentatie hoort daar natuurlijk bij. Naar wens worden de hapjes thuis of op locatie bezorgd, in de omgeving van Wijchen zelfs kosteloos!

Ook voor andere smaakbelevenissen zoals een high tea, of picknick kunt u bij ons terecht. Het is onze missie iets buitengewoons neer te zetten. Bent u op zoek naar iets dat nét iets specialer is dan gewoon, met precies dat beetje extra aandacht? Neem dan vandaag nog contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Op de pagina “Foto’s” bevindt zich een selectie van foto’s om een indruk te geven van de mogelijkheden bij een catering van La Mia Cucina.